Paštika s kuřecích jater

27. ledna 2017 v 22:58 | Luca |  Pomazánky
INGREDIENCE:

- 1000 g kuřecích jater
- 200 ml šlehačky- 1 máslo- 1 střední cibule- 3 stroužky česneku- čerstvý tymián nebo sušený- sůl - pepř
- olivový olej

POSTUP:

  1. Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, drcený česnek, přidáme očistěná játra, lístky tymiánu a 100 ml šlehačky. Dusíme dokud játra nejsou hotová a všechna tekutina se nevypaří.
  2. Ochutíme solí, pepřem, případně kořením a společně se změklým máslem a zbývající šlehačkou rozmixujeme. Dáme do formy na srnčí hřbet a necháme v lednici vychladit, nejlépe do druhého dne. Servírujeme s brusinkami.
Výsledek obrázku pro paštika s brusinkami
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Chutnalo Vám :) ?

Ano :) 70% (7)
Ne :( 30% (3)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama