Rajčatový králík tety Vlaďky

27. ledna 2017 v 21:28 | Luca |  Hlavní jídla
INGREDIENCE:

- králičí stehna
- několik plátku anglické slaniny nebo špeku
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl
- tymiám
- oregano
- majoránka
- 2ks cibule
- 300g krájených rajčat v konzervě
- troška portského vína :)

POSTUP:

Králičí stehna namočíme do portského vína a osušíme papírovou utěrkou.
Každý kousek osolíme, okořeníme vším kořením a poklademe plátky slaniny/špeku.
Na dno pekáče dáme jemně nakrájenou cibuli, pak položíme maso a nalijeme na něj rajčata.
Zakapeme olejem a dáme péct do trouby na 180-200 stupňů do horké trouby na 1,5-2h.

Přeji dobrou chuť.

DOPORUČUJI: Jako přílaho je vhodné uvařit brambory s máslem a petrželkou.

Výsledek obrázku pro konzervovaná rajčataVýsledek obrázku pro králík stehna maso
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Chutnalo Vám :) ?

Ano :) 70% (7)
Ne :( 30% (3)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama