Domácí tatarka

6. února 2017 v 2:07 | Luca |  Přílohy

žloudek
olej
sůl a pepř
nakládané okurky
cibule
citronová šťáva
hořčice
ocet

1. Oddělíme žloudek od bílku, osolíme, opepříme a přidáme kapku citrónové šťávy.
2. Po té vyšleháme s olejem. Olej přiléváme postupně po malých dávkách. Na množství oleje závisí objem - čím více oleje, tím více majonézy.
3. Když je majonéza hotová, přidáme lžičku plnotučné hořčice, nasekanou cibuli a kyselou okruku.
4. Dochutíme lžící octa nebo lákem z kyselých okurek.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama