Tempech se sojovou omáčkou, rýží a jarní cibulkou

1. února 2017 v 22:26 | Luca |  Pokrmy s rýří
INGREDIENCE:

- 1 balení smaženého nebo uzeného tempechu
- 4 lžíce sojové omáčky
- smetana 31%
- rýže dle potřeby
- jarní cibulka dle chuti

POSTUP:
Tempech nakrájíme na silnější plátky, dáme na suchou rozpálenou pánev a necháme chvíly osmahnout, po chvilce přidáme smetanu, sojovou omáčku a nakrájenou jarní cibulku a necháme probublat, a to je vše :)
Podáváme s rýží.
Přeji dobrou chuť :)

Výsledek obrázku pro smažený tempeh
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Chutnalo Vám :) ?

Ano :) 70% (7)
Ne :( 30% (3)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama