Lososový tatarák

1. března 2017 v 19:30 | Luca |  Hlavní jídla
  • 500 g filetu z lososa bez kůže a kostí
  • 2 lžíce nasekaného kopru
  • 2 šalotky, nakrájené nadrobno
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • mořská sůl a čerstvě mletý pepř
Lososa nakrájejte na drobné kostičky a promíchejte se zbylými přísadami, nechte 5 minut odpočinout, případně dotáhněte solí a citronem podle vlastní chuti. Podávejte vychlazené s opečeným toustovým chlebem, pár lístky polníčku a dílky citronu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 SILVI-LU SILVI-LU | Web | 1. března 2017 v 19:44 | Reagovat

môže to byť super !:)

2 Luca Luca | 15. března 2017 v 17:57 | Reagovat

Určitě zkuste, je výborný :)
Jen si dát pozor na čerstvost lososa :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama